Onze vacatures

Wil jij dat jouw werk er toe doet? Wil jij werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de veiligheid van meer dan 600.000 mensen? En wil jij werken bij een organisatie waar je naast jouw vakkundige talenten ook nog ruimte krijgt om jouw eigen ideeën in te brengen? Veiligheidsregio Zuid-Limburg is op zoek naar enthousiaste mensen die willen helpen de organisatie verder te brengen, die beseffen dat hun bijdrage meehelpt aan de veiligheid van de regio. Heb jij doorzettingsvermogen en wil jij onderdeel worden van een organisatie die betrokken is? Dan zoeken wij jou!

Calamiteitencoördinator

Jij als calamiteitencoördinator brengt eenheid verscheidenheid en samenwerking door afstemmen van processen en werkzaamheden, waarbij de…

Specialist informatiemanagement

Tijdelijk voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
Maastricht
HBO, WO

Vacatures Brandweer Zuid-Limburg

Zuid-Limburg

Sluit je aan bij de brandweer en draag actief bij aan de veiligheid van je directe omgeving. Je wordt onderdeel van een hecht team en je…

Stages

Tijdelijk
Zuid-Limburg
MBO, HBO, WO

Wil jij stagelopen bij Veiligheidsregio Zuid-Limburg? Lees dan hieronder over de mogelijkheden.

Daarom werken bij Veiligheidsregio Zuid-Limburg

Of je nou een aanstormend talent bent of een ervaren professional: bij ons vind je een job die impact heeft op een grote groep mensen. Je vindt bij ons een mooie werkplek in een organisatie met een spin in het web functie in de regio. Een organisatie in ontwikkeling, met interne doorgroeimogelijkheden, uitstekende arbeidsvoorwaarden en zaken die goed geregeld zijn. Bij Veiligheidsregio Zuid-Limburg is het plezierig werken.

Martin
Bij het Veiligheidsbureau vind ik precies de uitdaging die ik zoek: een dynamische functie met veel verantwoordelijkheid, waarbij elke dag weer anders is.
Martin, Specialist beleid / gemeenten, Veiligheidsregio Zuid-Limburg
Rik Buntinx
Gedurende mijn opleiding tot brandweerofficier leer ik elke dag iets nieuws over ons vak. Bij de Veiligheidsregio zal ik nooit stoppen met leren.
Rik Buntinx, Brandweerofficier in opleiding, Veiligheidsregio Zuid-Limburg

"Maak jezelf onmisbaar!"

Sluit aan bij de vrijwillige brandweer en maak dingen mee.

Meer informatie