Onze vacatures

Wil jij dat jouw werk er toe doet? Wil jij werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de veiligheid van meer dan 600.000 mensen? En wil jij werken bij een organisatie waar je naast jouw vakkundige talenten ook nog ruimte krijgt om jouw eigen ideeën in te brengen? Veiligheidsregio Zuid-Limburg is op zoek naar enthousiaste mensen die willen helpen de organisatie verder te brengen, die beseffen dat hun bijdrage meehelpt aan de veiligheid van de regio. Heb jij doorzettingsvermogen en wil jij onderdeel worden van een organisatie die betrokken is? Dan zoeken wij jou!

Daarom werken bij Veiligheidsregio Zuid-Limburg

Of je nou een aanstormend talent bent of een ervaren professional: bij ons vind je een job die impact heeft op een grote groep mensen. Je vindt bij ons een mooie werkplek in een organisatie met een spin in het web functie in de regio. Een organisatie in ontwikkeling, met interne doorgroeimogelijkheden, uitstekende arbeidsvoorwaarden en zaken die goed geregeld zijn. Bij Veiligheidsregio Zuid-Limburg is het plezierig werken.

Martin
Bij de veiligheidsregio vind ik precies de uitdaging die ik zoek: een dynamische functie met veel verantwoordelijkheid, waarbij elke dag weer anders is.
Martin, Adviseur Crisisbeheersing & Rampenbestrijding, Veiligheidsregio Zuid-Limburg
Rick Buntinx
Veel collega's vervullen - net als ik - meerdere rollen. En welke rol je ook vervult, je bent direct of indirect altijd bezig met veiligheid. Maar als dat cruciale moment daar is, dan kijken we elkaar aan en besef je meteen: hier doen we het voor.
Rick Buntinx, Kazernechef & Officier van Dienst, Veiligheidsregio Zuid-Limburg

"Maak jezelf onmisbaar!"

Sluit aan bij de vrijwillige brandweer en maak dingen mee.

Meer informatie