Centralist

Tijdelijk voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
Maastricht

Wat ga je doen?

Als centralist neem je (telefonische) meldingen aan, vraagt deze uit, stelt de urgentie en prioriteiten vast en verwerkt dit in een inzetvoorstel. Op grond van de melding waarschuw je eenheden, functionarissen en instanties. Tijdens de inzet communiceer je met functionarissen/voertuigen Je verwerkt de verzoeken van de bevelvoerder of officier van dienst en handelt deze af. Je houdt gegevens bij en houdt overzicht over materieel, personeel en verzorging. Indien nodig herdefinieer je de inzet en stelt deze bij. Voor de uitvoering van je taken maak je gebruik van de in de meldkamer aanwezige technische hulpmiddelen en communicatiesystemen op het gebied van informatie- en bedrijfsprocessen. In voorkomend geval los je zelf kleine verstoringen in de apparatuur op. Naast het verwerken van meldingen voer je andere voorkomende werkzaamheden uit (neventaken).  

 

De organisatie en het team

Binnen Veiligheidsregio Zuid-Limburg en Noord-Limburg werken de 31 gemeenten, brandweer, politie en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio met elkaar samen om bij een ramp of crisis zo effectief mogelijk op te kunnen treden. Als je bij ons komt werken, dan krijg je er in één keer 2300 collega’s bij, waaronder 1250 brandweervrijwilligers.

De standplaats voor deze functie is de meldkamer Limburg welke gevestigd is in Maastricht

 

Wat bieden wij jou?                                                      

-       Een aanstelling voor 1 jaar met zicht op een vast dienstverband

-       Maximumsalaris € 3.556, - bij een fulltime dienstverband (schaal 8)

-       Volop ontwikkelingsmogelijkheden

-       Individueel keuzebudget van 17,05%

 

 

Ben jij wie we zoeken?           

                                      

-       Een minimaal afgeronde mbo-opleiding niveau 4

-       Bereid tot het volgen van een brandweeropleiding t/m het niveau bevelvoerder 

-       Goede communicatieve vaardigheden

-       Bereid om een piketrol te vervullen

 

Blijf jij kalm onder grote druk? Kun jij snel en accuraat handelen? Kun jij op basis van verschillende informatiestromen een goede probleemanalyse maken? Kun jij jouw werkzaamheden effectief verrichten onder grote druk? En weet jij op het juiste niveau te schakelen en anderen daarbij te betrekken? Ben jij in staat om intuïtief en op basis van feiten een nauwkeurig oordeel te vormen? Ben jij in staat om met multidisciplinaire kwaliteitsstandaarden, protocollen en processen te werken en vanuit de uitvoeringspraktijk te signaleren waar bijstelling noodzakelijk of gewenst is?

 

Interesse?

 

Durf jij de uitdaging aan? Dan zijn we benieuwd naar je verhaal. Stuur je cv en motivatiebrief t.a.v. Ricardo Knarren, via email naar solliciteren@vrzl.nl onder vermelding van vacature centralist

 

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Ricardo Knarren teamleider Meldkamer Brandweer via 06 - 28 62 14 22. Reageren kan tot en met 12-11-2021

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


  • Deel deze pagina: