Vacatures Brandweer Zuid-Limburg

Zuid-Limburg

Werken bij de Brandweer Zuid-Limburg betekent werken bij een slagvaardig en innovatief korps dat de brandweerzorg kan leveren waar burgers en bedrijven recht op hebben. Met zo'n 850 werknemers (waaronder ca. 550 vrijwilligers) vormt de Brandweer Zuid-Limburg een uitdagende en plezierige werkomgeving. Er wordt volop geïnnoveerd en geïnvesteerd in zowel mensen als middelen. Mannen en vrouwen die alert, open en ondernemend willen bijdragen aan de fysieke veiligheid in deze regio, vinden bij de Brandweer Zuid-Limburg aantrekkelijke perspectieven. Het is belangrijk werk. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar klaarstaan voor de gemeenschap om hulp te bieden aan mensen en dieren in nood. Want optreden bij incidenten is ons vak.

Werken bij de Brandweer Zuid-Limburg betekent werken bij een slagvaardig en innovatief korps dat de brandweerzorg kan leveren waar burgers en bedrijven recht op hebben. Met zo'n 850 werknemers (waaronder ca. 550 vrijwilligers) vormt de Brandweer Zuid-Limburg een uitdagende en plezierige werkomgeving. Er wordt volop geïnnoveerd en geïnvesteerd in zowel mensen als middelen. Mannen en vrouwen die alert, open en ondernemend willen bijdragen aan de fysieke veiligheid in deze regio, vinden bij de Brandweer Zuid-Limburg aantrekkelijke perspectieven.

Het is belangrijk werk. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar klaarstaan voor de gemeenschap om hulp te bieden aan mensen en dieren in nood. Want optreden bij incidenten is ons vak.


  • Deel deze pagina: